Cabinet

Dotarea cabinetelor de stomatologie Stomprax Medica Cluj este una de ultimă generație și pune la dispoziția pacienților, pe lângă confortul și siguranța actului medical, și tehnologii de ultima oră pentru desfășurarea în condiții optime a tratamentelor.

Medicii centrului stomatologic vor discuta și vor alege împreună cu dvs. cele mai corecte soluții terapeutice având la dispoziție dotări moderne, o pregătire teoretică solidă și determinarea necesară pentru a vă ajuta să ajungeți la zâmbetul visat.

Aparatură Medicală

Dotarea tehnologică din cadrul cabinetelor de stomatologie Stomprax Medica Cluj este una de ultimă generație. Toate echipamentele ne ajută să putem oferi servicii de înaltă calitate și rezultate de excepție. Tocmai pentru asta, investim periodic în modernizarea cabinetelor și ținem pasul cu trendurile din domeniu.

Pentru pacienții care suferă încă de “teama de dentist”, am introdus un nou serviciu, și anume terapia sub inhalosedare conștientă. Prin inhalarea unui amestec de oxigen și protoxid de azot, pacienții de toate vârstele care au și cea mai mică reținere față de vizita la medicul dentist sau cei care au dezvoltat chiar adevărate fobii, sunt mai relaxați și mai colaboranți.

Pentru zâmbetul mult visat și o sănătate orală de nota 10, nu ezitați să vă programați pentru o consultație.

SIGURANȚ​Ă. ÎNCREDERE. CELE MAI CORECTE SOLUȚII TERAPEUTICE.
ZÂMBETUL MULT VISAT!

Programează o vizită acum!