De ce noi

Medici specialiști pentru fiecare dintre specializări

Dr. Ovidiu Păstrav – doctor în medicină dentară, medic specialist în stomatologie generală și în endodonție – este cel care, alături de Dr. Mihaela Păstrăv – doctor în medicină dentară și specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială, coordonează activitatea echipei medicale compusă din specialiști în stomatologie generală, ortodonție, stomatologie pediatrică, endodonție și chirurgie dento-alveolara, absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF “IULIU HAȚIEGANU” Cluj-Napoca.

Ambient prietenos

Centrul stomatologic Stomprax Medica Cluj se distinge atât prin nivelul performant al terapiei odontale, cât și prin calitățile individuale ale personalului medical ce includ onestitatea, confidențialitatea, promptitudinea, entuziasmul, răbdarea și respectul față de pacient.

Aparatură medicală de ultimă generație

Dotarea cabinetelor de stomatologie Stomprax Medica Cluj este una de ultimă generație și pune la dispoziția pacienților pe lângă confortul și siguranța actului medical și tehnologii de ultima oră pentru desfășurarea în condiții optime a tratamentelor.

Terapie sub inhalosedare conștientă

Prin inhalarea unui amestec de oxigen și protoxid de azot, pacienții de toate vârstele care au și cea mai mică reținere față de vizita la medicul dentist sau cei care au dezvoltat chiar adevărate fobii, sunt mai relaxați și mai cooperanți.

zoom_2
AMBIENT PRIETENOS

AMBIENT PRIETENOS

3 UNITURI DENTARE

3 UNITURI DENTARE

6 MEDICI STOMATOLOGI

6 MEDICI STOMATOLOGI

4 ASISTENTE MEDICALE

4 ASISTENTE MEDICALE

APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

REZULTATE EXCELENTE

REZULTATE EXCELENTE

MISIUNEA NOASTRĂ

Vrem să dezvoltăm o relație medic-pacient bazată pe încredere reciprocă și să oferim tratamente dintre cele mai moderne și durabile.

Povestea noastră (Istoric)

În 2007, am pornit la drum cu certitudinea că putem să dezvoltăm un cabinet stomatologic care să se ridice la standarde internaționale și unde pacienții noștri să aibă parte de servicii de o calitate ridicată. Acum, după aproape 10 ani de activitate, am ajuns să transformăm viziunea noastră în realitate și să ne dezvoltăm de la an la an atât ca și echipă, cât și la nivelul tratamentelor oferite.

Dorința constantă de a oferi pacienților noștri cea mai bună soluție medicală și de a ajunge la rezultate excelente cu orice problemă stomatologică existentă, ne-a motivat să ne dezvoltăm și noi, ca personal medical, astfel că participăm regulat la conferințe și congrese de specialitate de unde ne întoarcem cu cunoștințe noi și abordări moderne ale tratamentelor necesare.

Ne-am asumat rolul în domeniul sănătății cu seriozitate și profesionalism, fapt ce se observă începând de la materialele cu care lucrăm și aparatele de ultimă generație prezente în cabinetul nostru, până la personalul Stomprax și respectul pe care îl arătăm fiecărui pacient.

Vrem să vă oferim siguranță, încredere, cele mai corecte soluții terapeutice și zâmbetul mult visat. Iar pentru a avea partea de toate acestea, primul pas este să ne vizitați și să discutăm deschis despre problemele dentare care vă deranjează.

SIGURANȚ​Ă. ÎNCREDERE. CELE MAI CORECTE SOLUȚII TERAPEUTICE.
ZÂMBETUL MULT VISAT!

Programează o vizită acum!