Dragi pacienți,

Cabinetul nostru își va relua activitatea începând cu 18 Mai. Va asiguram ca am luat și vom lua in continuare cele mai bune măsuri de protejare a sănătății dvs in conformitate cu cerintele și recomandările ministerului sănătății.COVID-19 a schimbat lumea și a impus standarde pe care trebuie să le respectăm astfel încât să împiedicăm contactarea și răspândirea virusului. Veți vedea schimbări în triaj, consultații, tratament, intervenții și proceduri.

Pentru programări va rugam sa sunați la numerele de telefon cunoscute, urmând a da curs solicitărilor dvs in cel mai scurt timp posibil. Abia așteptăm revederea, dar dacă vă simțiți rău și aveți simptome precum tuse, febră peste 37 de grade Celsius, durere în gât, probleme cu mirosul și gustul, mai bine rămâneți acasă și luați legătura cu medicul de familie.  Nu uitați să ne anunțați telefonic . Reprogramarea dvs. se va face in functie de posibilitati (potrivit noilor reglemetari timpul acordat pacientului precum si indeplinirea prodedurilor de dezinfectie conduc la diminuarea numarul de pacienti programati intr-o zi).

Recomandări

  • Va rugam sa va prezentați la ora stabilită, fără insoțitori ( excepție fac minorii), sau dacă este imperios necesar, se recomanda ca însoțitorul sa aștepte in afara cabinetului sau sa poarte masca și manusi pentru a reduce la minim riscul de infecție cu Coronavirus.Din motive de siguranță, păstrăm cât mai puține persoane în interior.
  • Dupa intrarea in sala de asteptare va rugam sa utilizati dezinfectantul pentru maini (inclusiv in situatiile in care purtati manusi de protectie-va rugam sa le dezinfectati), urmand a va fi masurata temperatura.
  • Pacientul va completa și va semna chestionarul pentru triajul epidemiologic, precum și chestionarul de evaluare a stării generale de sănătate;
  • Dacă ați fost testat COVID-19, includeți și documentele medicale în dosarul dumneavoastră.
  • Se recomandă ca înainte de a intra în încăperea destinată intervenției stomatologice, pacienții să își depoziteze bunurile personale într-un recipient/sac.
  • Tot personalul cabinetului este instruit și va respecta măsurile de protecție, de asemenea va avea un nou echipament care să respecte standardele de igienă recomandate de autorități și Organizația Mondială a Sănătăț
  • Vom relua toate programarile. Le prioritizăm în funcție de lista programărilor amânate în aceste două luni, importanțăși urgență.

Nu ezitați să luați legătura cu noi la unul dintre numerele de telefon 0724538163/0722643828  Suntem disponibili pentru toate solicitările pe care le aveți. Informarea, siguranța și sănătatea pacienților noștri sunt prioritare în această perioadă.

Vă mulțumim pentru încredere și abia așteptăm să ne revedem sănătoși la STOMPRAX MEDICA.